Træningssamlinger i trekantsområdet

gruppe C_salon
I trekantsområdet er der stor aktivitet på ungdomsområdet og Vejle-kredsen er gået ind i et samarbejde med Sydjysk hovedkreds (Dansk Skak Unions lokale kreds for Sydjylland).
Her arbejdes der målrettet på at udvikle etablerede ungdomsskakspillere samt øge skaktilbudene til skoleskakspillere, der ønsker at udvikle sig skakmæssigt.

En positiv udvikling, der understreges af et rekordantal deltagere til træningssamling 3, der blev afviklet lørdag d. 21. maj i Kolding midt i byens kulturkompleks NICOLAI. Hele 23 juniorspillere stod klar kl. 10 til de næste 6 timer at blive indført i nogle af skakkens mange veje og afkroge, hvor der bl.a. var fokus på slutspillet i flere af grupperne. C-gruppen havde vokset sig stor og der var derfor etableret en C+ gruppe.

Flere af spillerne var gengangere, der havde deltaget i alle 3 træningssamlinger, men der var også kommet nye til denne gang. Udover ”de sædvanlige” fra Skanderborg, Horsens, Haderslev, Kolding og Fredericia var der også spillere fra Skakklubben af 1968 og FREM skakklub. Derudover var der hele 9 skoleskakspillere fra henholdsvis Fredericia og Vejle skoleskak samt Skanderup Efterskole. Yngste spiller var 7 år gammel og med masser af talent og de ældste spillere er netop ved at afslutte deres efterskoleophold.

Deltagerne blev sikkert ført gennem dagen af ungdomslandstræner Mads Boe, Peter Grove, Karsten Foli og Søren Fleron Jensen – og ind i mellem regnbygerne var der både plads til kondiskak, bordtennis eller gårdfodbold. Fra kl. 16-18 var der fri hygge med babyskak og mulighed for at se filmen: Life of a King.

Næste og sidste træningssamling inden sommerferien er lørdag d. 18. juni. Tilmelding her

Forårets træningssamlinger i Trekantsområdet, som har været et pilotprojekt, har fået så god opbakning, at planen er at fortsætte udviklingen og ligeledes afvikle 4 træningssamlinger i efteråret/vinteren 2016 i månederne august, september, oktober og november.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s