Kvalifikationsmesterskab til hold-DM

img_6547

Lørdag d. 4. marts var der kvalifikationsstævne til hold-DM i Vejlekredsen. Det foregik på Munkevængets skole i Kolding, hvor den lokale skakklub Springeren var stævnearrangør i samarbejde med vejlekredsen.

Der var i alt tilmeldt 5 hold i henholdvis gymnasieklassen, A-gruppen, B-gruppen og C-gruppen, hvilket betød, at det reelt kun var C-gruppen, der skulle spille om den eftertragtede plads. I de øvrige grupper var det tilmeldte hold automatisk kvalificeret.

I C-gruppen stillede Kirkebakkeskolen med et stærkt C-hold, hvor talentfulde, kun 7-årige Vitus Bondo Medhus sad på 1. brættet. Men i det hele taget var størstedelen af Kirkebakkeskolens hold spillere, der alle flittigt har deltaget i Trekantområdet træningssamlinger for juniorer. Det konkurrende hold var fra Sct. Michaels skole, der samtidig også træner fast i Springerens skoleskakafdeling. Et meget jævnbyrdigt hold, der er kendetegnet af en god bredde. Det skulle vise sig at blive afgørende.

Da der kun var to hold blev det afviklet som bedst ud af 3 runder.  Vitus, der mødte Linus Padkjær Gejl på førstebrættet var ganske suveræn i alle 3 partier, og hentede 3 usvigelige sikre sejre hjem til Kirkebakkeskolen. Til gengæld var der tale om jævnbyrdige kampe på de øvrige brætter.  På 3. brættet mødte Silke Padkjær Gejl Lea Bondo Medhus – og de to piger havde nogle spændende partier. Alligevel blev det Silke, der løb af med 3 sejre – og det betød, at Kolding-familien (Padkjær Gejl) mod Vejle-familien (Bondo Medhus) endte uafgjort. Det var derfor på 2. brættet og 4. brættet, at afgørelsen fandt sted. Her skiftedes pointfordelingen, men i sidste ende blev det Sct. Michaels skole, der trak det længste strå med 2 match point mod 1.

På trods af det begrænsede deltagerantal havde alle børn, forældre og trænere en hyggelig og spændende dag med nogle gode skakpartier – og der var selvfølgelig præmier til alle, der deltog i rækken.

Stort tillykke til Sct. Michaels Skole C-hold bestående af: Linus Padkjær Gejl, Nicolaj Zhu, Silke Padkjær Gejl og Søren Anker Jakobsen, der nu skal til Jetsmark d. 21-23. april for at deltage i årets Hold-DM!

I de øvrige grupper deltager følgende skoler:

B-gruppen: Stensballeskolen
A-gruppen: Fredericia Realskole
Gymnasie-gruppen: Vejle Tekniske Gymnasium.

Fra kredsen ønsker vi held og lykke til alle 4 hold

img_6542

img_6544

img_6541

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s